Activiteiten CM Deinze

 Neuro Linguïstisch Programmeren – NLP  ism vormingplus
Reeks van twee sessies op zaterdag op 7 maart en 14 maart 2009 van 10.00 uur tot 17.00 uur

NLP reikt technieken aan om onszelf (en anderen) op een open manier te ontdekken. NLP maakt ons bewust dat we de dingen niet zien zoals ze zijn, maar dat we de dingen zien zoals we zelf zijn. Vanuit welke overtuigingen vertrek je om een handeling te stellen? NLP brengt klaarheid in de structuur van persoonlijke ervaringen en handelingen. Deze twee dagen leren je dingen zien die je vroeger niet zag. Daardoor ontstaat er een grotere vrijheid om te beslissen hoe je met deze nieuwe dingen wenst om te gaan. Een boeiende weg naar bewustzijnsverruiming.

Deelnameprijs: CM-leden: 30 euro, niet-leden: 40 euro,  CM-leden met verhoogde tegemoetkoming: 20 euro
Locatie: CM-regiokantoor, Kortrijkstraat 88, 9800 Deinze
info: www.cm.be (agenda) –  inschrijving: 09 224 22 65 – [email protected]

Voetreflexologie- workshop
Zaterdag 25 april 2009 van 10.00 uur tot 17.00 uur

In de workshop geven we een pakket aan oefeningen en technieken mee om via de voeten (en benen) de vitaliteit en gezondheid in het lichaam te behouden of te verbeteren. Geen uitdieping van theorieën. Wel stapvoets verkennen van direct bruikbare methoden om toe te passen op jezelf, je huisgenoten, familie, vrienden.

Locatie : Zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70, 9800 Deinze
Deelnameprijs: CM-leden : 20 euro, niet-leden 30 euro, CM-leden met verhoogde tegemoetkoming: 10 euro
Info en inschrijving www.cm.be (agenda) – E-mail: [email protected] – Telefoon: 09 267 57 35

Yoga reeks van 10 sessies rustgevende yogaoefeningen. 
Start: donderdag 12 maart 2009 van 20.00 tot 21.30 uur

Voor mensen met spanningen, vermoeidheden, gebrek aan zelfvertrouwen.
Yoga kan een ondersteuning bieden om enerzijds innerlijke rust, sterkte en zelfzekerheid te ontwikkelen en anderzijds om terug een grotere flexibiliteit en persoonlijke vrijheid te verwerven. Lichamelijk gezien stimuleren de yogaoefeningen de bloedsomloop en de ademhaling, ze ontspannen het zenuwstelsel, versterken de wervelkolom en stimuleren de stofwisseling. De actieve deelname heeft ook een versterkend en ontspannend effect op het bewust denken en voelen. Een concrete en verhelderende uitleg en veel oefeningen vormen een samenhangend geheel.
 
Locatie: Sint Martinuskring, Kortrijkse steenweg 86, 9600 Deinze
Deelnameprijs: CM-leden : 35 euro, niet-leden 55 euro, CM-leden met verhoogde tegemoetkoming: 10 euro
Info en inschrijving www.cm.be (agenda) – E-mail: [email protected]  – Telefoon: 09 267 57 35

Vooraf inschrijven voor alle sessies

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...