KSA Vinkt (Deinze) ondersteunt met originele actie het goede doel.

De KSA van Vinkt pakt uit met een originele actie. Op de website www.payforpleasure.be biedt de leiding van de jeugdbeweging zich te huur aan om thuis klusjes te komen opknappen. De hoogste bieder voor een duo mag op het einde van de biedperiode het duo aanwenden voor allerlei taken. De opbrengst gaat naar een project (eccasef) in Ecuador dat gedragen wordt door een Vinkts echtpaar.

'Als je voor één keer geen zin hebt om het gras te maaien, je oprit te ontmossen, je muren te schilderen, je zolder op te ruimen, je keukenvloer te schrobben, de clown op een feestje te spelen, de heer of vrouw des huizes een dansje aan te leren of om aan te schuiven aan de kassa van een warenhuis, dan heeft de KSA van Vinkt daarvoor de oplossing in huis'

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...