7 Oost Vlaamse Titels voor Sportac Acro gymnasten

Afgelopen weekend vond in Scheldewindeke de laatste provinciale voorronde plaats van de acrobatische gymnastiek. De sportac teams zetten duidelijk hun beste beentje voor en gingen naar huis met 7 gouden medailles, 2 zilveren medailles en 1 bronzen medaille.

Beloften
In de categrorie A beloften trio veroverden het team Jade De Ketelaere, Marlies Hoornaert en Laura Emirode Rasemont de eerste plaats, met een ruime voorsprong van 1,6 punten. Bij B beloften behaalden Axelle Inghels en LauraDe Rocker de 3e plaats.

 Sportac Deinze

Junioren
Yana Neudakh en Nikki Snel behaalden bij A junioren duo ook de eerste plaats met 56,300 punten. Het team Maité Everaert en Iris Snel nam de tweede plaats in. Dit laatse Sportac team is dit jaar pas samen van start gegaan en boeken nu reeds mooie resultaten. Het Sportac topsportteam Lara Schollier, Sanne Van Overberghe en Ineke Van Schoor gingen naar huis met de gouden medaille. Tamara De Vos, Pauline Devos en Pauline Teirlinck kregen verdiend de zilveren medaille met bijna 2 punten voorsprong op de 3e plaats. Nicolas Vleeshouwers en Laure Pryck behaalden goud bij A junioren gemengd paar met 55 punten.

Senioren
De beide topsportteams Tatjana De Vos – Florence Henrist en Menno Vanderghote – Julie Van Gelder scoorden hoge punten en behaalden goud. Lieselot De Wulf, Ellen Van Overberghe en Camille Van Betsbrugge zetten mooie oefeningen neer. In de categorie senioren trio werden zij Oost-Vlaams kampioen.De Vlaamse kampioenschappen gaan door op 4 en 5 april te Puurs. De trainers streven naar de eerste plaats in clubranking om ook dit jaar “ACROclub van het jaar” te worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...