Gezocht: Architect voor scoutslokaal in Deinze

Scouts Deinze

De Scouts van Deinze gaan bouwen. Het huidige lokaal dateert al van de jaren 70 en was dringend aan vervanging toe. Om de bouw te begeleiden zijn ze op zoek naar een architect. De keuze van de architect gebeurt aan de hand van een wedstrijd, ‘zo heeft iedereen een gelijke kans’ verklaart Mickel Stans, voorzitter van het bouwteam. ‘Elke architect in Deinze ontvangt binnenkort een brief met daarin meer uitleg. Het adressenbestand hebben we aangevuld met architecten die banden hebben met de scouts. We willen echter ook andere architecten aanspreken. Hoe meer architecten meedoen, hoe beter’ vervolgt hij.
De deadline ligt op 31 oktober 2009. Voor die datum moeten geïnteresseerde architecten hun plannen ingediend hebben. De bouwwerken zouden starten in de voorjaar van 2011. Het lokaal wordt gebouwd op dezelfde plaats van het huidige lokaal.
Niet alleen het lokaal wordt onder handen genomen, ook de tuin zal een metamorfose ondergaan, zij het in een latere fase.
Geïnteresseerde architecten kunnen meer informatie vinden op een bouwblog (http://bouwblog.scoutingdeinze.be) en zich inschrijven via het contactformulier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...