De start van Sportac86 Acro afgelopen weekend te Mariakerke, 11 medailles

Vorig weekend hadden op 6 en 7 februari  de Provinciale Voorrondes acro gymnastiek  plaats voor Oost- en West Vlaanderen.  De Sportac teams kunnen op een schitterend resultaat terugblikken.

Van de 12 gouden titels behaalde Sportac in elke groep zijn gouden medaille, 7 in totaal. Voor de I 1 Duo’s ging het goud naar Van Betsbrugge Gilles en Careelmont Rieke en het zilver naar Decraecker Joyce en Bruynooghe Joyce. Voor de I 2 Duo’s ging het goud naar Merckx Irma en De Rocker Laura. Door een klein foutje belande ons jongensduo  Fasciocco  Andréa en Kilian Goffaux op de 4de plaats, zeker zien wij hen bij een volgende wedstrijd op het podium. De I 2 groepen werden aangevoerd door Quataert Marie, Van Praet Sarah en Inghels Axelle die het goud namen gevolgd door Lore Vanden Berghe, De Keyzer Bieke en Zara Maesele die het zilver kregen.

Bij de A Beloften Meisjes trio werd de eerste plaats ingenomen door Vanden Berghe Hanne, Garré  Jinte en De Ketelaere Jade. Bij de A Beloften Gemengd paar hebben Catteeuw Tjade en Careelmont Frauke de gouden plak behaald. Eveneens voor de A juniores Dames paar wisten Wauters Fien en Maite Everaert de jury te bekoren door hun kunnen en kregen hiervoor goud.

Voor de Juniores Dames trio waren de drie podiumplaatsen voor Sportac, dit op de 11 deelnemers. De reeks werd aangevoerd op de eerste plaats met Van Der Veken Emelien, Van Overberghe Ellen en Van Betsbrugge Camille. Het zilver ging naar het trio De Bruyne Esther Rasemont Laura-Emirode en De Pryck Laure. Brons tenslotte was voor Marlies Hoornaert, Iris Snel en Laura Van Torhaut.

Wegens de voorbereiding op een Internationale wedstrijd namen de Topsportteams van Sportac86 niet deel aan de wedstrijd.

Wij wensen alle gymnasten van harte proficiat, alsook de trainers en de ouders voor het mooie resultaat.

Didier Dejaeghere
Voorzitter Sportac86

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...