Inschrijvingen bij cvo Kisp gestegen met bijna 10%

Bij het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp is het aantal inschrijvingen dit schooljaar gestegen met bijna 10%. Dit schooljaar volgen 12 450 cursisten les bij het centrum. Vorig schooljaar waren dat er 11 374. De grootste stijgers zijn de opleidingen digitale fotografie (+ 44%), mode (+ 38%), de lerarenopleiding (+ 25%) en de technische opleidingen (+17%). Cvo Kisp groeit het sterkst in Gent , Mariakerke en Zelzate. Het cursistenaantal steeg op elk van deze 3 locaties met 13%.

In Deinze steeg het cursistenaantal met 3%. Dit schooljaar volgen er ruim 1500 cursisten les. Vooral de digitale fotografie (+ 31%) en de kooklessen (+16%) kennen er een forse stijging.

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, ICT, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...