Nieuw te Deinze: tea-room de taartenmolen.

De kleuters van basisschool De Kleurenplaneet hebben twee weken gewerkt  rond het project:“ een tea-room op school”.  De Taartenmolen is de naam die de kleuters zelf bedacht hebben. Zij deden inspiratie op in een echte tea-room in Deinze nl ‘ De Schipperin’ op de Leie.

Juf Tania : “Vrijdagnamiddag sluiten wij ons  project af.  Alle ouders zijn tussen 14u en 17u welkom in de tijdelijke tea-room ‘De Taartenmolen’. 
De voorbije weken hebben de kleuters zich goed geoefend als ober, afruimer, afwasser, …
Nu is het tijd om dat te tonen aan hun familie. Iedere klas heeft een dessert gemaakt en ook vele ouders helpen met het bakken van taarten.  Vanaf 14u zal er dan ook een heus dessertenbuffet geopend worden.”

De directrice weet nu al zeker dat de kleuters het jammer vinden dat hun tea-room maar tijdelijk aanwezig is op school.  De kinderen hebben vooral genoten van de rollenspelen en het koken.  Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

Meer informatie: Hilde D’Haeseleer Directeur BS De Kleurenplaneet, tel: 09/381.55.05, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...