Spellenclub De Struikrover uit Deinze

Sinds januari 2011 is er in Deinze een spellenclub ‘De Struikrover’, éénmaal per maand op de 2de vrijdag van de maand wordt een spellenavond georganiseerd die open staat voor jong en oud. Iedereen is welkom. Je kan er kennis maken met het betere bord- en kaartspel en de spellenclub staat je bij door het uitleggen van de spelregels.

Op vrijdag 11 november wordt een spellenmarathon georganiseerd van 14u00 tot 02u00. 12u lang spellen spelen en gezellig samen zijn. Iedereen is welkom op deze activiteit en de spellenclub hoopt een pak deinzenaren te bereiken.

De maandelijkse spellenavond gaat door in zaal Dutry, Leernsesteenweg 54 te Deinze.

Verdere info via Pedro Tallieu – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...