Uitbaatster cafetaria Brielmeersen krijgt verlenging contract

Het schepencollege van de stad Deinze besliste om de concessie van de cafetaria Laakmeershoeve te gunnen aan de VOF Van Den Bossche (Bibiane Van Den Bossche) uit Aalter (dit is de huidige uitbaatster). Deze concessie loopt voor een termijn van 9 jaar.

Het stedelijk recreatiedomein De Brielmeersen lokt jaarlijks minstens 170.000.bezoekers. De cafetaria staat midden in de speeltuin. Je kan er ook aan mini-golf doen.
Het park is bijzonder in trek bij de Deinzenaren en bij de bewoners uit de streek. De Brielmeersen zijn niet alleen bekend als officiële dierentuin, tevens vindt men er een moerasbiotoop, verschillende thematuinen, een doolhof, de speeltuin, de waterspeeltuin en voor de sportievelingen een fit-o-meter met loopparcours.

Het is niet alleen een aantrekkingspool voor de stad maar op toeristisch vlak de meest bezochte plek van Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...