Het stadsbestuur Deinze steunt Earth Hour op 31 maart 2012 door het ondernemen van verschillende acties.

Op 31 maart 2012 om 20.30u vindt opnieuw  plaats, de grootste actie voor het klimaat ter wereld. Net zoals vorig jaar zullen honderdduizenden Belgen hun lichten doven gedurende één uur. Met Earth Hour wil WWF de wereld aanzetten tot actie in de strijd tegen de klimaatverandering.

Hieronder een foto van de actie van vorig jaar.

Alles is begonnen in 2006 in Sydney. WWF Australië had toen het lumineuze idee om de mensen te vragen gedurende één uur alle lichten te doven en daarmee aan te tonen dat iedereen zijn steentje kan bijdragen in de strijd tegen klimaatverandering. In 2011 zagen we dankzij Earth Hour hoe honderden miljoenen mensen in meer dan 135 landen gedurende een uur het licht uit deden!

Dit jaar ondersteunt het stadsbestuur deze actie door tijdens Earth Hour op verschillende locaties de monumentverlichting te doven en het aankopen van 100% groene stroom!

Meer info vind je hier terug

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...