Viviane Cornelis-Wille neemt afscheid als onthaalmoeder

Op 1 april 2012 neemt Viviane Cornelis-Wille, onthaalmoeder verbonden aan de dienst onthaalouders afscheid van niet minder dan 68 kindjes. Aan kindjes en ouders schenkt Viviane een vipticket voor een uitgebreid ontbijt.

Viviane Cornelis – Wille heeft als onthaalmoeder 68 ukjes onder haar vleugels gehad. Na 18 jaar is de tijd gekomen om andere professionele uitdagingen aan te gaan. Maar Viviane doet die overstap met de beste herinneringen aan haar opvoedend, opvangend en soms ook oudervervangend werk als onthaalmama bij de dienst onthaalouders (DOO) van de stad Deinze. Zij heeft een VIP-ticket gestuurd naar alle kinderen die ooit door haar werden opgevangen. Zij en hun ouders worden op 1 april om 8.30u (en dit is geen aprilgrap) verwacht voor een stevig ontbijt in zaal Leiezicht, Sint-Jansstraat Deinze – Grammene). Een afscheid in dankbaarheid voor het vele kindergeluk.

Het volledige team van dienst onthaalouders dankt Viviane van harte voor de jarenlange samenwerking in uiterst goede verstandhouding!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...