Maak kans op VIP Duo tickets voor De Ronde van Vlaanderen aangeboden door Stad Deinze

Door de prachtig georganiseerde start van Gent-Wevelgem door Stad Deinze, kreeg Stad Deinze 10 VIP duo kaarten in handen voor de Ronde van Vlaanderen, deze kunnen afgehaald worden zondagmorgen vanaf 8u aan het onthaal van het Stadshuis, dat uitzonderlijk open zal zijn.

Er hangt natuurlijk ook iets aan vast, deze worden niet zomaar gegeven. Als u aan het onthaal van het stadhuis van Deinze een fietswiel toont kunt u genieten van een duokaart voor dit prachtige evenement. Hou er rekening mee dat enkel inwoners van Deinze kunnen genieten van deze duotickets.

De duo tickets zijn voor de VIP tent op de Oude Kwaremont waar een walking dinner ingebrepen is. U kan genieten van een dagje Oude Kwaremont met alles wat nodig is om de wedstrijd te kunnen volgen binnen handbereik. De dag begint met champagne – het is per slot van rekening een feestelijke première – gevolgd door een walking dinner en krijgt in de namiddag een orgelpunt met de passage van de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen en de driedubbele(!) doortocht van de profs. Op grote schermen kan u de ultieme kilometers naar de aankomststreep in Oudenaarde volgen. Vanaf 10u30 bent u welkom op de Oude Kwaremont voor ontvangst met champagne, walking dinner en doorlopend open bar. Om 13u start van de live uitzending op het grote scherm.

Wij wensen de gelukkigen veel genot op dit prachtig evenement.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...