Gratis draadloos internet in de Deinze bibliotheek

Sinds 16 april biedt de stad Deinze gratis draadloos internet (WIFI) aan in de bibliotheek. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kan je met je eigen laptop, tablet of smartphone een verbinding maken met het draadloze netwerk van de bibliotheek om gratis te surfen of te e-mailen.

Nadat je op je laptop een verbinding met het draadloos internet hebt gemaakt, moet je enkel je akkoord verklaren met het gebruiksreglement. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Natuurlijk staan er nog 9 internetpc’s (waarvan 5 met Officeprogramma’s) ter beschikking, op die manier kan je bovendien een aantal betalende databanken (Mediargus, Literom) gratis raadplegen of de printfunctie gebruiken. Om gebruik te maken van deze internetpc’s die op de eerste verdieping staan opgesteld, moet je lid van de bibliotheek zijn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...