GroenRood vraagt aandacht voor voetgangers en fietsers op de parking van het station

De parking van het station in Deinze (tussen Gaversesteenweg en Veldstraat) wordt zeer vaak gebruikt door voetgangers en fietsers maar die moeten lopen en rijden waar de auto’s achteruit uit parkeerplaatsen komen wat voor mogelijke gevaarlijke situaties zorgt.

Dirk Stroobandt: “GroenRood stelt voor om langs de spoorwegberm tussen Veldstraat en Gaversesteenweg zowel een tweerichtingsfietspad als een voetpad te schilderen en de parkeerplaatsen te verleggen. Op die manier kunnen voetgangers en fietsers veilig naar het station, zonder gehinderd te worden door wagens die parkeren. Deze belijning kan best gebeuren samen met de reeds geplande werken voor een voetgangerszone onder het spoorwegviaduct die vorige maand op de gemeenteraad goedgekeurd werden. Daarom willen we dit punt nu goedgekeurd zien op de GR.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...