Het brein achter de ‘Nieuwe Markt’ van Deinze

Marie-José Van Hee volgt de werken op de Markt op de voet.
Ze was bereid de werfvergadering even te verlaten, om wat meer uitleg te geven hoe het ontwerp met de diverse kleurvlakken tot stand is gekomen.
Het eerste deelprojeject van de Stadskernvernieuwing, de herinrichting van de Markt, Rheinbachplein, Leiedam en Emile Claus- en kerkplein werd na een wedstrijd, toegewezen aan het ontwerpteam ‘Marie-José Van Hee architecten i.s.m. Robbrecht & Daem architecten’.
Binnen dit ontwerpteam uit Gent is de nodige expertise en creativiteit aanwezig. hebben ervaring met gelijkaardige projecten in Knokke en Antwerpen. In Gent verwezenlijkten ze de vernieuwing van het Emiel Braunplein en de Korenmarkt.

Info en video Martin De Baerdemaeker

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...