Vlamingen volgen massaal naai- en fotografieles

De start van de inschrijvingen bij het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp ging ook dit jaar gepaard met een ware stormloop op cursussen fotografie en naaien. De online inschrijvingen gingen van start op 14 mei om middernacht en tegen de ochtend waren nagenoeg alle modules fotografie en alle basiscursussen naaien volzet.

Daarnaast stelt het centrum ook een grote belangstelling vast voor opleidingen koken, creatieve en technische opleidingen. Er starten ook almaar meer mensen met een lerarenopleiding.

Om tegemoet te komen aan de grote vraag investeerde cvo Kisp in 2 fotostudio’s en biedt het centrum voortaan ook in Deinze basiscursussen naaien aan.

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, computerlessen, lerarenopleiding, tandartsassistent, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische en technische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Meer info zie www.kisp.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...