Cultuurmagazine Polsslag deze week in de bus

Deze week valt in Deinze, De Pinte, Nazareth, Gavere, Sint-Martens-Latem en Zulte het nieuwe cultuurmagazine POLSSLAG in de bus. Het gaat om een initiatief van de intergemeentelijke vereniging Platform Omgeving Leie Schelde. Er staat een hele waaier aan culturele en socio-culturele informatie in het eerste nummer, met op de voorpagina een foto van het straattheater Brouwsels op straat dat volgend weekend op 1 en 2 september plaatsvindt in Eke. Maar er is ook veel aandacht voor de diverse tentoonstellingen van dit najaar, Efemeer, de firtelstoet in Zulte, de concerten in de Brielpoort en het Festival van Vlaanderen, de erfgoedbank, de opening van de site van de steenbakkers in Gavere enz. Er werd eveneens een activiteitenkalender opgenomen.

POLSSLAG pakt uit met 24 gratis duotickets voor zes activiteiten, gespreid over alle gemeenten. Er zijn nog losse nummers te vinden in de bibliotheken, musea, cultuurdiensten en academies in de streek.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...