Wouter Van Besien en Katrien Neyt in gesprek in Deinze op 1 september 2012

Op zaterdag 1 september 2012 ontvangt GroenRood een groen en een rood zwaargewicht in Deinze.

Dirk Stroobandt: “Wij zijn fier te kunnen aankondigen dat Wouter Van Besien (voorzitter Groen nationaal) naar Deinze komt om er in gesprek te gaan met Katrien Neyt (provinciaal secretaris ABVV). Zij zullen met voorbeelden aantonen dat de groene en rode standpunten over heel wat thema’s nauw aansluiten en complementair zijn. Wij nodigen daarom iedereen uit voor dit gesprek op zaterdag 1 september van 11u15 tot 12u15 in Bar d’Office, Veldstraat 50 te Petegem-aan-de-Leie. Bruno Vanobbergen zal het gesprek modereren.”

Eddy De WInter: “Na het gesprek tussen Wouter en Katrien zullen zij ook vragen van de aanwezigen beantwoorden. Op het einde staat hen ook de taak te wachten onze kleurrijke stad officieel te openen.” Iedereen is welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...