Parkeerverbod Berkenlaan wordt gedeeltelijk opgeheven

Op vraag van gemeenteraadslid Tom Van Nieuwenhuyse (Open Vld) wordt het stilstaan- en parkeerverbod langs de kant van de huizenrij in de Berkenlaan opgeheven. Dit verbod was er gekomen tijdens de werken aan de hoofdingang van het sportcomplex Palaestra. “Nu deze werken afgerond zijn lijkt het mij logisch dat we de bewoners terug de kans geven om voor hun eigen deur te parkeren” weet Van Nieuwenhuyse. Het college van burgemeester en schepenen heeft alvast de opdracht gegeven om de signalisatie weg te nemen.
Een tweede vraag van Van Nieuwenhuyse om een parkeerverbod (enkel tijdens het weekend) uit te vaardigen voor voertuigen van +3,5 ton op het parkeerterrein van Sparta Petegem werd doorverwezen naar de eerstkomende vekeerscommissie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...