Groenrood zet maximaal in op huisbezoeken

De verkiezingscampagne van GroenRood wordt gekleurd door soberheid, creativiteit en persoonlijkheid. Anderhalve week voor de verkiezingen haalt Groenrood de kaap van 8.000 huisbezoeken.

Annick Verstraete:”Wij maken het programma en de kandidaten van GroenRood graag op een persoonlijke manier kenbaar. Zelf leren wij ook zeer veel uit de huisbezoeken. Wij luisteren zowel naar wat goed gaat in Deinze als naar de problemen die mensen ondervinden.”

Dirk Stroobandt: “Wij hebben in alle geval geleerd dat een groot deel van de bevolking vragende partij is om het groenafval gratis naar het containerpark te kunnen brengen. Mensen die investeren in een groene tuin voelen zich gestraft aan de kassa van het containerpark.”

Eddy De Winter: “De verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van de stad zijn ook aspecten die de mensen grote zorgen baren. Wij merken hoe kleine ingrepen, aangereikt door de bevolking, al deeltjes van het mobiliteitsprobleem kunnen verzachten.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...