Verkiezingsdebat radio Tequila en Unizo Deinze

Gisterenavond had het verkiezingsdebat plaats in zaal De Rekkelinge. Het beloofde een boeiende avond te worden, dit werd het ook. De kopstukken van alle partijen kregen een aantal kritische vragen voorgeschoteld. De knelpunten kwamen aanbod zoals het nieuw te bouwen administratief centrum, de verkeersdrukte in Deinze, cultuur centrum, … Het werd duidelijk wie een visie had voor onze stad en wie vooruit wil met Deinze.

Foto’s van Martin De Baerdemaeker – klik hier

Komende zondagvoormiddag wordt het debat uitgezonden op Radio Tequila 105.1Mhz[mapsmarker marker=”10″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...