Startdag animatoren speelplein #Doekeewa

Op zaterdag 4 mei is er opnieuw de startdag voor animatoren van speelplein Doekeewa in het Brielpunt in Deinze. Op deze startdag maken alle nieuwe animatoren voor de zomervakantie kennis met de andere animatoren en met de speelpleinwerking. Ook wie nog animator wil worden voor deze zomer heeft dan de kans om zich in te schrijven.

‘Lokaal op stelten’
Alle geïnteresseerde toekomstige animatoren van speelpleinwerking Doekeewa worden verwacht om 13.30 uur. Op het programma staan onder andere een warm onthaal met een hapje en een drankje, een rondleiding en een infomoment voor de nieuwe animatoren en de vorming ‘Lokaal op stelten’ in samenwerking met de VDS (Vlaamse dienst speelpleinwerking). Tijdens deze vorming zullen de animatoren tal van tips krijgen om de speelsheid van hun speelpleinwerking te verhogen. Na de toffe spelen en de vorming biedt de stad de animatorenploeg een heerlijke barbecue aan.

Gezocht: enthousiaste animatoren
Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van dit jaar? Heb je zin in een actieve vakantie vol waterspelletjes, bosspelen, fantasietochten en een circuskamp? Heb je op beide vragen ‘ja’ geantwoord? Dan is het begeleiden van kinderen op speelplein Doekeewa zeker iets voor jou! Hiervoor moet je een speelse en enthousiaste houding hebben, maar ook de vaardigheid om in een team te kunnen werken. Ervaring met jeugdwerking is niet noodzakelijk. De periodes lopen van 1 tot 19 juli en van 29 juli tot 29 augustus. Deelnemers krijgen een vergoeding volgens het vrijwilligersstatuut (aanvankelijk 20,72 euro/dag). Reageren kan nog tot 31 mei via [email protected] of www.deinze.be waar het inschrijvingsformulier terug te vinden is onder jeugd – speelplein Doekeewa – monitoren.

Info: Jeugddienst Deinze, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze
09 381 68 50/51 – [email protected] – www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...