Beiaard van Deinze

Van Robert Willems kregen we onderstaande reactie doorgestuurd naar aanleiding van de commentaren op dit artikel https://www.deinzeonline.be/2013/05/25-jaar-beiaard-in-deinze-carillon/

Kerk_Deinze_DSC_0780

Willems Robert: “Ik woon op de Markt en hoor geregeld de beiaard spelen,wat zou er mis zijn met de beiaard van deinze, die is al enkele jaren aanwezig in de toren van de kerk en nu zijn er allerlei reactie’s dat het een miskleun zou zijn van onze beiaard, Aimé Lombaert zaliger, een ervaren beiaardier zal wel geweten hebben wat hij naar Deinze haalde zeker, het is niet omdat ik familie ben van Aimé dat ik daarom de beiaard naar voren draag maar hij klinkt mooi, men moet in het leven een uitdaging durven aangaan, want de tertsbeiaard is zeldzaam in de wereld, Aimé, mag eens meer vernoemt worden in Deinze, het was een groot man, op gebied van muziek en zeker wat de richting beiaard betreft, spijtig Aimé dat je er niet meer heb kunnen van genieten, ik kende je goed, en de muziek was je leven, Robert.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...