Overleg handelaars Karel Piquélaan Deinze tijdens de wegenwerken

Mondelinge vraag gemeenteraadslid Yannic Demeyer (OpenVLD) gemeenteraad 23 mei 2013 – Overleg handelaars Karel Piquélaan Deinze tijdens de wegenwerken

Bart Van Thuyne, Yannic Demeyer

Op de laatste gemeenteraad van 23 mei 2013 polste gemeenteraadslid Yannic Demeyer (OpenVLD) bij schepen Bart Van Thuyne (CD&V) naar de verderzetting van de werken op de Karel Piquélaan. De handelaars ontvingen er een algemeen schrijven in verband met het openstellen van de weg ‘na het bouwverlof’, maar Demeyer wil meer overleg en concretere informatie voor de handelaars. Reeds in november 2012 beloofde het stadsbestuur op vraag van Yannic Demeyer een Minder Hinder Protocol – en dat impliceert overleg tussen het stadsbestuur en de handelaars – maar nu de nutsvoorzieningen afgerond zijn is het tijd voor een update.

Volgens schepen Van Thuyne zullen eind juni de werken gegund worden en daarna zal het Minder Hinder Protocol opgestart worden. De wegenwerken zouden starten eind september 2013. Nog verder op vraag van Demeyer of bij de wegenwerken rekening kan gehouden worden om eerst het eerste van de Karel Piquélaan af te werken (wegens grootste concentratie aan handelaars) – en niet als laatste deel zoals bij de nutsvoorzieningen – antwoordde schepen Van Thuyne dat dit tot de mogelijkheden behoort en dit zou bekeken worden in de plannen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...