Pannenkoekenverkoop schepenen tvv Kom op tegen kanker

Aanstaande zaterdag 11 mei staan heel wat steden en gemeenten in het teken van Kom op tegen kanker. Zo zal er ook heel wat activiteit zijn in Deinze.
Rond de middag wordt het fietsteam van de 1000 km verwacht. Aan de Brielpoort is er heel wat randanimatie. Er wordt een levende erehaag gevormd. Doel is om de langste haag te vormen in Deinze. Iedereen die deelneemt ontvangt een gratis gadget (fietsbel).

Deinse schepenen Bart Van Thuyne en Conny De Spiegelaere zorgen voor de nodige animatie. Zij zullen samen verse pannenkoeken bakken en dagen Deinze uit om hen tot het uiterste te doen gaan.

Bestel pannenkoeken op mailadres [email protected] en zorg dat ze van vrijdagnamiddag tot zaterdagnamiddag ononderbroken moeten bakken. Een pakje van 800 Gr kost slechts € 5.
De pannenkoeken kunnen zaterdag tussen 11 u. – 14 u. afgehaald worden in het evenementendorp van Kom op tegen kanker aan de Brielpoort. Er worden die dag tussen 11 u. – 14u. ook verse pannenkoeken met boter en suiker aangeboden aan € 2. Mensen die de pannenkoeken niet kunnen afhalen op dit moment kunnen deze vanaf maandag 13 mei thuis ontvangen (duidelijk te vermelden in de bestelmail!).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...