Wie naar de winkel fietst wint in Deinze

Stad Deinze organiseert in samenwerking met de Opperdekenij van 4 mei tot 8 juni 2013 de campagne ‘Wie naar de winkel fietst wint’. De organisatie van deze campagne is volledig in handen van het stadsbestuur, waardoor de lokale partners en sponsorende handelaars beter in de kijker gezet kunnen worden.

039-Affiche-wie-naar-de-winkel-fietst_buurtwinkel

Volle spaarkaart = mooie prijzen
Telkens als men tussen 4 mei en 8 juni met de fiets gaat winkelen in één van de 164 deelnemende handelszaken krijgt men een stempel op de spaarkaart. Met een volle spaarkaart maakt men kans op een van de mooie prijzen, geschonken door het stadsbestuur, de Opperdekenij en de sponsorende handelszaken. Winnaars worden na de campagne persoonlijk op de hoogte gebracht. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden bij deelnemende buurtwinkels, aan het onthaal van het stadhuis, in de bibliotheek en in het sportcomplex Palaestra.

Deinse buurtwinkels in de kijker
Bovendien worden dit jaar opnieuw de Deinse buurtwinkels in de kijker gezet. Als men bij de buurtwinkels acht spaarzegels verzamelt, dan biedt het stadsbestuur gratis een herbruikbare tas aan. Zo zorgen we samen voor een afvalarm bezoek aan de winkels.

Een overzichtslijst van de deelnemende handelszaken is beschikbaar op www.deinze.be, bij de milieudienst en aan het onthaal van het stadhuis. De deelnemende handelaars zijn gemakkelijk te herkennen aan de affiche in de etalage.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...