Win een reischeque!

Je wilt je reiservaring naar een hoger niveau tillen en je vind je gading niet in het traditionele reisaanbod? Deinze heeft sinds mei 2012 een ‘reisboetiek’: van citytrips tot avontuurlijke reizen; kortbij en ver weg. Vlot bereikbaar net buiten het centrum van Deinze in Astene.

Reisbureau Perlan

Reisbureau Perlan (www.perlan.be) staat voor: een persoonlijke, enthousiaste service gecombineerd met het aanbod van de traditionele reispartners (oa Thomas Cook/Pegase, JetAir/VIP, Transeurope, Caractère, Club Med, …) en aangevuld met op maat gemaakte reizen. Als fervent paardenliefhebber worden ook wereldwijde vakanties te paard aangeboden. (www.vakantietepaard.be)

Stephanie Sap (geboren en getogen in Deinze) heeft meer dan 16 jaar ervaring in de reissector en startte bijna 8 jaar geleden Reisbureau Perlan. Ze geeft graag uitgebreid reisadvies, ondermeer geput uit eigen reiservaringen.

Wil je kans maken op één van de drie reischeques van 25 EUR, stuur vliegensvlug het antwoord op onderstaande vraag door naar [email protected] met als onderwerp “reischeque”

Waar komt de naam Perlan vandaan?

Wedstrijd is reeds afgelopen – Winnaars hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...