Vlaanderen Feest met gratis concert Guido Belcanto

Ter gelegenheid van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap zorgt de stad Deinze i.s.m. de cultuurraad opnieuw voor een heus volksfeest. Dit jaar geeft niemand minder dan Guido Belcanto een gratis concert in de Brielpoort. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Droge Geroosterde Notses. De verenigingen van de cultuurraad zorgen voor een hapje en een drankje.

Vlaanderen Feest op 6 juli in de Brielpoort
De Vlaamse Feestdag gaat in Deinze nooit onopgemerkt voorbij. In samenwerking met de cultuurraad trakteert de stad Deinze zijn inwoners met een gratis volksfeest in de Brielpoort. De voorbije jaren waren Free Souffriau, Johan Verminnen, Günther Neefs en Frank Boeijen te gast. Dit jaar is de Vlaamse bard Guido Belcanto van de partij. Negen culturele verenigingen bieden de bezoekers allerlei lekkers aan van cava tot gebak.

Guido Belcanto Guido Belcanto speelde het voorbije jaar niet minder dan 100 concerten. De meeste concerten waren uitverkocht. Wie er nog niet bij was, krijgt in Deinze op 6 juli een unieke kans op een gratis concert. Guido Belcanto is voor sommigen onbekend en dus onbemind, maar een live-concert van deze man en z’n magnifiek sterke band laat niemand onberoerd. Voor zijn meest recente hit “Toverdrank” en enkele andere nummers zal Guido bijgestaan worden door een zangeres. Haar identiteit blijft echter nog even geheim!

Het voorprogramma wordt gebracht door deze “boysband” uit Deinze. De Droge Geroosterde Notses, kortweg de Notses, of ook wel DGN, spelen fijne nederpop met een vette knipoog. Hun act is pretentieloos, hun muziek is catchy en hun teksten zijn ludiek. De Notses zijn een niet te missen Deins fenomeen!

Feestzitting in het museum
Naast het volksfeest op 6 juli in de Brielpoort, is er ook nog de traditionele feestzitting op 11 juli zelf in het museum van Deinze en de Leiestreek om 20 u. Het muzikaal programma wordt verzorgd door Vocal4. Gastspreker is Lut Van Hove, reisexperte, over de immer intrigerende relatie tussen noorder- en zuiderburen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...