Amber Verleyen mascotte @KMSKDeinze

Amber Verleyen is zeer blij en vereerd dat zij in Deinze werd gevraagd door KMSK Deinze als mascotte voor het veel belovende voetbalseizoen 2013-2014. Zij zal dan ook haar beste beentje voorzetten om de ploeg te “stimuleren” tot goede resultaten. Zij gaf vorige week week de aftrap voor de derby Deinze-Petegem en na afloop een zangoptreden.

Zij werd onlangs als eregast ontvangen op de Gentse feesten en liep mee in de openingsstoet. Op de Lokerse feesten werd zij backstage uitgenodigd en verbroederde ze met diverse topartiesten o.a. Deep Purple en Alice Cooper.

Amber-Verleyen

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...