E17 complex vroeger open dan gepland. #deinze

Het ogenblik waar iedereen naar uitkeek, en iets vroeger dan gepland. Het opritten en afritten complex aan de E17 gaat deze nacht opnieuw volledig open. Donderdagochtend 29 aug. zal het complex opnieuw kunnen gebruikt worden.

We kunnen nu enkel hopen dat we in Deinze de komende jaren wat gevrijwaard worden van grote wegenwerken, waarbij de bereikbaarheid een grote hinder ondervindt. En waarbij vele handelszaken tijdelijk geconfronteerd worden met mindere inkomsten.

20130828_E17_complex_Deinze_1 20130828_E17_complex_Deinze_2 20130828_E17_complex_Deinze_3

Detail informatie is steeds te raadplegen op de website van wegen en verkeer.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...