E17 vanaf morgen volledig open!

De werken op de E17 van de grens met West-Vlaanderen tot Deinze zijn af. Op 26 september voor de ochtendspits gaan alle rijstroken terug open voor het verkeer. Het einde van de werken was pas voorzien begin oktober. Door een efficiënte planning en door 24u op 24u en 7op 7 te werken, is de heraanleg vroeger klaar dan gepland. Het Agentschap Wegen en Verkeer dankt u voor uw begrip tijdens de werken.

20130828_E17_complex_Deinze_1

Verkeerssituatie tot openstelling
Vanavond (vanaf 21u) start de aannemer met het vrijmaken van de rijbaan.
Tegen 6u morgenvroeg zullen alle rijstroken en alle op- en afritten volledig beschikbaar zijn. Vannacht zal alle verkeer in beide richtingen op 1 rijstrook gebracht worden ter hoogte van de werfzone. Dat is nodig om de signalisatie en de rijbaanafscheiders weg te nemen.

Afwerking zonder hinder voor verkeer
De komende week worden nog een aantal kleine afwerkingen uitgevoerd. Die zullen vooral ’s nachts gebeuren en zullen geen hinder geven voor het verkeer.

Duurzame E17 tussen Gent en provinciegrens 
Het onderhoud van de E17 tussen Kruishoutem en Deinze is het sluitstuk van de volledige heraanleg van de E17 tussen Gent en de grens met West-Vlaanderen. Door de duurzame heraanleg in beton zal er de komende 30 jaar geen structureel onderhoud meer nodig zijn tussen Gent en de provinciegrens met West-Vlaanderen.“

Persbericht: wegen en verkeer

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...