Opendeur Tomato Masters

Vandaag was het voor vele Deinzenaren het ideale moment om op ‘Dag van de landbouw’ binnen te kijken in de serres van Tomato Masters te Deinze. Het weer was ideaal om achter de schermen te gaan kijken. Met de vele regen van zaterdag lag de parkeerweide er op sommige plaatsen wat drassig bij, waardoor hier en daar wat hulp kon gebruikt worden om eraf te geraken.

De verpakkingslijn was niet in werking was, maar een overzicht op grote TV schermen conpenseerde dit. Gezien de veiligheid waren de automatische robot karretjes niet actief, maar de bezoekers kregen toch een mooi beeld van hoe het precies in zijn werk gaat.

Zoals bekend zijn er plannen om de glasoppervlakte nog ongeveer te verdubbelen. Bij uitleg aan de verwarmingsinstallatie was het dan ook duidelijk, dat er nog ruimte was voor een extra verwarmingsinstallatie.

Tomato Masters DSC_1309 Tomato Masters DSC_1305 Tomato Masters DSC_1306 Tomato Masters DSC_1307 Tomato Masters DSC_1308

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...