Uitbreiding fietspad langs de spoorweg te Astene

Van Patrick Vanderstiggel ontvingen we onderstaande reactie op de uitbreiding van het fietspad langs de spoorweg in Astene.

https://www.deinzeonline.be/2013/08/nieuw-fietspad-gampelaeredreef-de-volderstraat-feestelijk-ingereden-door-college-van-burgemeester-en-schepenen/

“Onlangs las ik dat er onteigeningsplannen waren voor mijn buur op de nazarethse steenweg ten voordele van het fietspad naar gent.
nu woon ik naast die locatie en in de warmere maanden zit ik meestal lang buiten en geniet van de vleermuizen die net voor het donker over mijn tuin zoemen,het zijn er niet veel maar ze zijn er al al die jaren dat ik daar woon,ik denk dat ze in de achterliggende hangaar wonen van mijn buurman,ik weet niet hoeveel breedte men nodig heeft voor het fietspad maar misschien kan de hangaar toch bijven mocht deze echt de woonplaats zijn van deze minikolonie..
met hoogachting en vriendelijke groet”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...