Boomplantactie maakt onze regio groener

De 16e boomplantactie van Milieufront Omer Wattez Leievallei heeft onze streek opnieuw een stukje groener gemaakt. In samenwerking met de gemeente Zulte en de stad Deinze werd dit jaar de aanplant van hagen en boshoekjes gepromoot. 2996 haagplanten en hoogstammen vonden een bestemming in Deinze of Zulte.  Vooral beuk en haagbeuk waren heel populair. Wij kunnen van een geslaagde editie spreken. Volgend jaar gaat de 17e editie door met fruitbomen en bessenstruiken.

boomplantactie 2013 DSCN7707

Foto werd genomen van de vrijwilligers tijdens de sorteeravond op 20/11/2013 in de gemeentelijke loods van Machelen-Zulte.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...