Honing uit je buurt

Na een zoektocht in de regio om honing van bij de imker te kopen, zijn we terecht gekomen bij de imkersbond Deinze. In Deinze en omgeving zijn een vijftigtal imkers, lid van de Imkersbond Deinze vzw actief. De meeste van deze imkers bieden hun producten aan op hun thuisadres. Misschien wil je graag eens lekkere honing afkomstig uit je eigen buurt proeven? Je steunt daarmee de imkerij en werkt daarmee ook mee aan de instandhouding van de bijenpopulatie in je omgeving.

Bijenweide Deinze DSC_9990

Deze imkers zijn lid van de Koninklijke Vlaamse Imkersbond en produceren absoluut zuivere honing volgens de regels beschreven in de “Gids voor goede Bijenteeltpraktijken” die werd goedgekeurd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen).

Bijenweide Deinze DSC_9989

Meer informatie over deze vereniging en over bijenteelt in het algemeen, vind je op hun website www.imkersbonddeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...