#JongVLD terug met kladpapier naar de studenten

Na het succes van het vorige semester, breidt Jong VLD Deinze haar kladpapieractie uit.  Ook de afdelingen uit Wortegem-Petegem, Latem en Ninove stappen mee in het verhaal.

jong vld

Jong VLD biedt jongeren pakketjes kladpapier aan, om hen te steunen in de examens.  Het kladpapier komt van ondernemers uit de omgeving. Jong VLD stelt hen de vraag om hun papieroverschot aan Jong VLD te schenken, waar wij dan pakketjes van maken. Vele ondernemers zijn enthousiast over de actie. ‘Op deze manier proberen we ondernemers en studenten bij elkaar te brengen om zo ook een steentje bij te dragen aan het milieu’ vertellen de liberale jongeren. De actie loopt vanaf nu tot aan het einde van de examens begin februari. De pakketten kunnen worden afgehaald bij Brasserie BrunO of besteld via onze facebookpagina https://www.facebook.com/pages/Jong-VLD-Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...