Deinze haalt 1.178.889 kijkers in #Iedereenberoemd

De stad Deinze was in dit programma de rode draad met diverse items waarmee het zich in gans Vlaanderen liet opmerken. Dat de uitzending gesmaakt werd bewijzen de kijkcijfers die voor “Iedereen beroemd” tot de hoogste behoren.

Iedereen beroemd 2

Na de opnames was regisseur Erkan tevreden over de ontvangst en de medewerking welke hij en zijn crew van Luc Van Praet, diensthoofd sportdienst Deinze en van tafeltennisclub Palaestra kregen. Jeugdvoorzitter Geert met dochter Nina en clubvoorzitter Pascal poseerden dan ook fier met hun nieuw lid Tom (midden), die ze aan het programma overhielden.

Wie de uitzending opnieuw wenst te bekijken met filmpjes van de opnames en foto’s kan terecht op de website http://ttcpalaestradeinze.eventpages.org/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...