Q8 Easy Astene in Deinze stunt! 25 liter brandstof #gratis

Deinzenaars worden in de bloemetjes gezet!

Q8 Easy Astene

Het Q8 easy tankstation in de Dorpstraat 81 in Deinze (Astene) organiseert op zaterdag 22 maart een spectaculaire actie voor alle Deinzenaars waarbij in totaal 2000 liter brandstof wordt weggeschonken. Q8 easy pakt regelmatig uit met uitzonderlijke acties. Dit keer organiseert het meest uitgebreide netwerk van onbemande tankstations in België een actie om het Q8 easy station in de stad Deinze (Astene) in de kijker te zetten.

Op zaterdag 22 maart (vanaf 16u) beloont Q8 easy de inwoners van Astene in Deinze met 25 liter gratis brandstof per voertuig. Zo schenkt Q8 easy in totaal op één dag wel 2000 liter gratis brandstof weg! Om het tanken zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden de klanten begeleid door Q8 easy personeel tijdens hun tankbeurt. Verder genieten de klanten na de actie tot zondagavond van een extra korting verrekend in de pompprijs.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...