Veritas Deinze tekent overeenkomst voor nieuwe winkel in Deinze Shopping park

Veritas Deinze shopping

Eind vorige week tekende de mode- en accessoireketen Veritas de definitieve overeenkomst voor een nieuwe winkel in DeinzeShopping. Als gesmaakte formule door een breed publiek, is Veritas een zeer welkome toevoeging aan de mix van winkels in DeinzeShopping. Veritas betrekt op een zeer centrale plaats van het Shopping Park een nieuwe winkel met een oppervlakte van 352 m2.

Afgelopen zaterdag heeft Patrick Piens de sleutels van hun nieuwe Veritas winkel overhandigd aan Petra De Clercq, zaakvoerder van Veritas Deinze.

Veritas is een Belgische retailketen, met winkels in België en Luxemburg. Het is hun missie de klanten te inspireren met hun uitgebreid gamma accessoires, ideeën en ingrediënten om zelf aan de slag te gaan om hun persoonlijkheid in de verf kan zetten. Of klanten nu kiezen voor hip of tijdloos, voor ready-to-wear of zelf maken, Veritas deelt hun ideeën met de klanten en adviseren ze graag. Veritas biedt hun klanten inspiratie om te combineren of te creëren. Veritas toont hun klanten nieuwe draagwijzen en geven tips om hun bestaande outfits te customizen. Zodat hun klanten straks het verschil maken. En ze nog beter in hun vel voelen!

Naast uitstekende service en originaliteit draagt Veritas natuurlijk ook degelijke producten hoog in het vaandel. Daarom bieden ze niet alleen bestaande merken aan, maar staan ook onze huismerken paraat: kwalitatieve producten aan een betaalbare prijs, met extra aandacht voor mode en comfort. Zo verwent Insua je lichaam met shapewear & je voeten en benen met sokken en panty’s, aan een heel correcte prijs. sOxi staat dan weer garant voor kleurige collants en sokjes, waar je instant vrolijk van wordt. Ook wanneer je het prijskaartje ziet!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...