1 mei-happening in Stationsstraat sp.a

1 mei s.pa

Traditiegetrouw vieren de socialistische bewegingen ook in Deinze de dag van de Arbeid! De muzieknamiddag en de happening in de Stationsstraat zijn dit jaar de publiekstrekkers. Het feestgebeuren startte reeds op zaterdag 26 april. Na het succes van vorig jaar organiseerden de jongsocialisten terug een Comedyavond! Het feestgebeuren gaat verder op woensdag 30 april vanaf 15 uur met een muzieknamiddag georganiseerd door Curieus, S-Plus en vfg Leieroos. Muzikant en zanger Roland De Ridder zorgt met zijn orkestklavieren voor muziek en ambiance! Iedereen is welkom! Leden kunnen gratis genieten van koffiekoeken, niet-leden kunnen uiteraard die dag lid worden van een van de bewegingen.De vinkenzetting van de Drieszangers, die voor de gelegenheid gesponsord wordt door sp.a en curieus, start zoals altijd op 1 mei om 9 uur in de Ten Rodelaan. Een uurtje later vertrekt de bus richting Gent voor de traditionele 1 mei-stoet!

Om 13 uur zijn alle leden en sympathisanten welkom in zaal ‘Voor ons Recht’ voor 1 mei-toespraak van de voorzitter en een lekkere barbecue. Voor 16 euro krijg je 3 heerlijke stukken vlees en verse groentjes, kinderen tot 12 jaar betalen 7 euro! Inschrijven kan nog tot 28 april via één van de bestuursleden, via mail op [email protected] of via de rode telefoon 0496/17.83.58.

Om 15h begint de openluchthappening in de Stationsstraat met dj Marko en optredens van o.a. Yves Bianco, Davis en Popdaddies. De kinderen worden verwend door de monitoren van Speelplein ‘De Kriebel’. De ouders kunnen op het terras genieten van het streekbier Canarus met een heerlijke barbecueworst!
Voor elk wat wils in Deinze tijdens het 1mei-feestgeuren! Laat ons alvast hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn! Inschrijvingen en meer info in De Pulle, Stationsstraat 4, op [email protected] of via de rode telefoon 0496/17.83.58!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...