Filmconcert Harmonieorkest Deinze

Op zaterdag 3 mei brengt het Harmonieorkest Deinze onder leiding van Kenny Van Heuverswijn om 20u in zaal De Rekkelinge (D. Delcroixstraat te Deinze) een concert met filmmuziek. De presentatie is in handen van Nick Hollevoet.

Filmconcert Harmonieorkest Deinze

Het Harmonieorkest brengt onder andere muziek van Ennio Morricone, Hans Zimmer en John Williams. Hiernaast komt ook de muziek van James Bond, Zorro en nog veel andere welbekende klassiekers uit de filmgeschiedenis aan bod. Daarbovenop voert het harmonieorkest ook een aantal originele werken voor harmonieorkest uit.

Aansluitend op het concert is er nog tijd om gezellig na te praten. Een kaartje kost in voorverkoop 8 Euro, aan de deur betaal je 10 Euro (kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis binnen). Kaarten kan je reserveren bij voorzitter Luc Cornelis op het telefoonnummer 09 380 47 29 of per e-mail naar [email protected]).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...