Kruidenwandeling in het stadsbos Deinze #velt

Kruidenwandeling in het stadsbos Deinze DSC_5740

Heel veel wilde kruiden (onkruid in de volksmond) zijn lekker, voedzaam en gezond. Tijdens deze wandeling maak je kennis met  bekende en onbekende (on)kruiden in het wild die een heel lekkere aanvulling kunnen zijn op onze dagdagelijkse keuken. Anja Blondeel (herboriste en gezondheidstherapeute) kan je ook vertellen over de geneeskrachtige werking van planten en bomen. We ruiken, proeven, zien, voelen, beleven en ervaren de (on)kruiden.  Er gaat een wereld voor je open wanneer je de kruiden in je omgeving gaat herkennen, onderscheiden en waarderen!

Wanneer: zaterdagnamiddag 31 mei, 14u
Waar:parking De Ceder, Parijsestraat 34, 9800 Astene
Inkom: gratis (nodig: goede stapschoenen of laarzen bij regenachtig weer)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...