Souplex en Kids Adventure: Duivels gezellig met Rode Kinderen

Kinderen zijn gék van het WK! Kompany en Hazard verdringen K3 en One Direction op de speelplaats. De Panini-gekte van de afgelopen weken is het mooiste bewijs! En de jongste fans van de Rode Duivels hebben geluk. De eerste twee wedstrijden van onze Rode Duivels in Brazilië worden om 18 uur (onze tijd) gespeeld. Geen probleem dus voor de jongens en meisjes die de volgende dag naar school moeten.

Overal in het land kan je het WK volgen op grote schermen. Maar wie kinderen heeft, die kijkt beter thuis. Of niet? Souplex, de pas geopende zaal in Deinze, en Kids Adventure slaan de handen in elkaar voor het meest gezinsvriendelijke WK-event van de ruime regio. De wedstrijden van de Rode Duivels worden op groot scherm uitgezonden in Souplex. De kinderen kunnen voor, na en -voor diegenen die het geen 90 minuten volhouden- tijdens de wedstrijd een verdieping hoger spelen in de binnenspeeltuin Kids Adventure.

Papa’s en mama’s hoeven niets van de wedstrijd te missen. Souplex en Kids Adventure zorgen voor begeleiding in de speeltuin.

En om het de bezoekers helemaal comfortabel te maken, is er een all-in-formule. Voor 10 euro zijn er behalve de wedstrijd en de speeltuin ook snacks en frisdrankjes à volonté. We gooien de deuren een uur voor de wedstrijd open, Kids Adventure blijft open tot twee uur na affluiten, Souplex nog even langer. Hetzelfde geldt voor volwassenen: zij krijgen voor dezelfde 10 euro snacks zoveel ze willen, en de eerste twee drankjes.

Souplex logo

We maken het duivels gezellig in Souplex en Kids Adventure!

PS – een leuke extra: Souplex trakteert de volwassenen bij élk Belgisch doelpunt. We geloven in onze helden, en zorgen dus dat er meer dan genoeg is.
Praktisch:

17 juni, vanaf 17 uur: België – Algerije
Frietjes met frikandellen à volonté

22 juni, vanaf 17 uur: België – Rusland
Broodjes met braadworsten à volonté

26 juni, vanaf 20 uur: België – Zuid-Korea
Géén kinderformule: € 15: Koreaans diner (ism MOKJA, Koreaanse catering), anekdotes door een ex-speler uit de Zuid-Koreaanse 1ste klasse, …

Reserveren verplicht (max. 200 plaatsen per wedstrijd)

Kaarten te verkrijgen in Kids Adventure en Souplex of bij één van onze medewerkers.
Meer info: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...