Nieuwe woongelegenheden in Bachte-Maria-Leerne #deinze

In Bachte-Maria-Leerne, langs de Lijsterweg, realiseert de firma Danneels uit Brugge een nieuwe verkaveling, bestaande uit 2 koppelvilla’s en 5 percelen voor open bebouwing. De verkaveling is heel rustig gelegen maar tegelijk op een steenworp van het centrum van Bachte-Maria-Leerne en Deinze. De nabijheid van enkele belangrijke invalswegen zorgt ervoor dat u zich snel en gemakkelijk kan verplaatsen.

Danneels

De twee koppelvilla’s staan op een totale oppervlakte van 340 en 318 m² en zijn opgetrokken in een landelijke stijl. Dit past perfect in de kleinschaligheid van het project en de omgeving. Met 4 slaapkamers, garage en een zuidgerichte tuin zijn deze woningen uitermate geschikt voor jonge gezinnen.

Voor de 5 bouwgronden zonder bouwverplichting zullen alle nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit en gas aanwezig zijn. De oppervlakte varieert van 550 m² tot 947 m². De percelen worden verkocht zonder bouwplicht dus de koper is vrij om te bouwen met een firma naar keuze en op een zelf te bepalen tijdstip. Ze maken deel uit van een goedgekeurde verkaveling afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Deinze op 15/10/2013 met aanvraagnummer 44011/15848/V/694/1.

Danneels is een grote speler op het gebied van grondontwikkeling, bouwgrond en nieuwbouwprojecten en heeft kantoren in Brugge en Duffel. Dit jaar bestaat de firma 40 jaar en kan ze dus terugkijken op heel wat ervaring.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het kantoor in Brugge op het nummer 050/47 10 10 of via e-mail naar [email protected]. Meer informatie is eveneens te vinden op www.danneels.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...