ICI PARIS XL Deinze opent op 22 augustus in DeinzeShopping

Zopas heeft ICI PARIS XL officieel de openingsdatum voor hun nieuwe Shop @ DeinzeShopping® bekend gemaakt. Op vrijdag 22 augustus opent de gerenommeerde keten haar nieuwste retail-concept voor parfums, verzorging, make-up en zonneprodukten.

ICI paris Dshopping

“Als toevoeging aan de winkels van DeinzeShopping® is ICI PARIS XL absoluut een meerwaarde voor de klanten.”, zegt Patrick Piens, eigenaar en beheerder van [D-Shopping::Deinze Shopping Park]. “Hun ruim aanbod van parfums, make-up, verzorgings- en zonneprodukten is een mooie aanvulling voor de andere winkels zoals JBC, ZEB, Brantano, Bel&Bo, Avance, Lola & Liza, C&A, Veritas en Eldi.”

Met ICI PARIS XL haalt DeinzeShopping® een echte publiekstrekker binnen. “ICI PARIS XL is bij de klanten zeer geliefd. Hun regelmatige acties met bons voor extra korting zijn zeer interessant voor de mensen in en rond Deinze.”

Verwacht wordt dat ICI PARIS XL in DeinzeShopping® klanten aantrekt tot 25 km rond Deinze. “Zelfs voor de bewoners van de hele westelijke en zuidelijke rand van Gent is DeinzeShopping® met de wagen vlotter bereikbaar dan de Gentse binnenstad.”, aldus Patrick Piens.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...