Prachtige dag voor de Zomerse familiedag van de Torenbuurt

De torenbuurt wist de perfecte timing te kiezen voor hun buurtfeest. Gisteren was het een prachtige dag om hun eerste familiedag te laten doorgaan. Na het succes van de nieuwjaarsreceptie was het logisch dat er snel een vervolg aan deze gezellige bijeenkomst ging komen. Het torenbuurt comité sloeg terug de handen in elkaar en organiseerde een prachtige gezellige dag voor de buurtbewoners en vrienden, de ‘Zomerse familiedag’.

s’morgen was er een gezellige rommelmarkt gevolgd door een dessertbuffet rond de middag. In tussentijd was de watertoren open voor het publiek, veel buurtbewoners keken zich terug de ogen uit, door het het prachtige weer kon men heel ver kijken, de verschillende torens van Gent waren duidelijk zichtbaar.

Voor de actievelingen stond er een goed uitgedokterde wandelzoektocht op het programma, een tocht van een goeie 7,5km bracht de wandelaars richting Machelen. Rond 19u was er de prijsuitreiking van de wandelzoektocht en werden de ballonnen losgelaten van de ballonwedstrijd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...