Ballonwedstrijd van de torenbuurt haalt record afstand van 768km

Wie denkt dat er bij een ballonwedstrijd de ballonnen maar enkele kilometers in de lucht blijven heeft het goed mis. De torenbuurt organiseerde op 9 augustus hun buurtfeest, daarbij was ook een ballonwedstrijd voor de kinderen voorzien. Er waren 3 winnaars, hun ballonnen gingen allicht aan elkaar en dwaalden neer in het verre Denemarken en overbrugden een afstand van 768km(!).

De torenbuurt ballonwedstrijd

De familie Möller uit het verre Grenaa (Denemarken) stuurde onlangs de kaartjes terug op naar het Torenbuurt comité zodat die de winnaars kon verwittigen. De winnaars werden reeds op de hoogte gebracht.

DSC_6946_torenbuurt_2014_klein

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...