Onze wegenwerken een verhaal apart

Ook “Alice in modderland” denkt er zo over, lees hier haar verhaal.

Alice in modderland

“Deinse wegenwerken
Er zijn sinds een maand wegenwerken in mijn straat, en ik heb ze tot nu toe getrotseerd zonder ergernissen. Na één maand trainen ben ik heer en meester geworden in steenbrokken trotseren, bergen beklimmen, van mijn bureaustoel daveren en zand eten. Mijn auto ziet eruit alsof ik één maand in de woestijn gereden heb (ook aan de binnenkant). Mijn haar ook, al heeft dat laatste weinig met de wegenwerken te maken. Verder scheelt het niet veel of ik moet een springplank plaatsen om vertegenwoordigers en klanten binnen te laten. De afstap is twee treden diep. Als het regent moet ik mijn damesklanten vragen geen hoge hakken te dragen, tenzij ze graag modder tussen de tenen voelen of hakken breken. Een ‘plankske’ om tot aan ‘de zulle’ te geraken kon er waarschijnlijk niet meer af… … …”

Lees verder op haar website. Klik hier…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...