Opendeurdagen bij TTC Palaestra

opendeurdagen TTC Palaestra

Ter gelegenheid van de week van de sportclub organiseert tafeltennisclub TTC Palaestra opendeurdagen op vrijdag 12 september en op woensdag 17 september, telkens van 20u tot 22u

TTC Palaestra werd reeds opgericht in 1947 en is de grootste tafeltennisclub van Deinze en omstreken. Ze hebben zowel een jeugd- als een volwassenafdeling, met telkens zowel een recreatieve als competitieve onderverdeling. Op dit ogenblik hebben ze 2 jeugdploegen in competitie, 2 volwassen teams en 1 veteranenploeg. Daarnaast hebben ze interne competities en een uitgebreid recreantenprogramma met uitdagingen voor elk spelniveau.

Er zijn geleide trainingen voor de jeugd op zaterdagvoormiddag tussen 9u – 12u, terwijl ze op woensdagavond (19u-20u30) vrij mogen spelen. De volwassenen spelen en trainen op woensdagavond (20u-22u) en vrijdagavond (20u-22u). Hun stek is de polyvalente zaal naast het zwembad in Sportcomplex Palaestra (Kastanjelaan, Deinze). Man en vrouw, jong (vanaf 10 jaar) of oud, iedereen is welkom op hun trainingen voor een vrijblijvende kennismaking met de tafeltennissport!

Contactpersonen:
– afdeling jeugd: Claudine Weytens : tel 0468 24 77 68 / [email protected]
– afdeling volw.: Karel Duchatelet : tel 0490 44 60 71 / [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...