Tweede fase heraanleg Gaversesteenweg in Deinze

De werken aan de Gaversesteenweg in Deinze zitten mooi op schema. Op dinsdag 16 september start de tweede fase van de heraanleg. Vanaf dan werkt de aannemer op de rijrichting naar de E17. Het doorgaand verkeer blijft tot 7 oktober op dezelfde manier rijden als nu. Op 7 oktober wijzigt de verkeerssituatie aan het kruispunt van de Gaversesteenweg en de Volhardingslaan.

Gaversesteenweg Deinze_N35

Afwerking fase 1
Momenteel is de aannemer de voetpaden (kant pare huisnummers) aan het afwerken. Ook de werken aan de aansluiting van Gaversesteenweg met de Ten Rode Laan worden afgerond. In de volgende fase zal het mogelijk zijn om de Ten Rodelaan rechts uit te rijden naar de Gaversesteenweg en vanuit de Gaversesteenweg rechts in te slaan naar de Ten Rodelaan.

Fase 2: 16 september tot half oktober
In de tweede fase werkt de aannemer aan de kant van de onpare huisnummers (rijrichting E17). Er wordt ook gewerkt in de Volhardingslaan, Driesstraat en Oudenaardsesteenweg. Ook de Oudenaardsesteenweg en de Driesstraat worden afgesloten. Verkeer richting centrum/ station blijft mogelijk tot 7oktober. Verkeer richting E17 rijdt om.

Wijziging verkeerssituatie vanaf 7 oktober
Door onvoorziene rioleringswerken wijzigt de verkeerssituatie op 7 oktober ter hoogte van het kruispunt van de Gaversesteenweg met de Volhardingslaan. Wie uit de richting van de E17 komt, zal niet rechtdoor kunnen naar de stationsomgeving, maar moet omrijden via de N35 en de N43.

Meer informatie en omleidingskaartjes vindt u op www.wegenenverkeer.be/N35Deinze

Blik op volgende fase
In de laatste fase wordt de nieuw aangelegde zone geasfalteerd. Hiervoor gaat de weg één weekend, wellicht eind november, volledig dicht voor alle verkeer.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...